dimecres, 17 de febrer del 2010

Cròniques Deltaiques: Posant-se les botes

L'últim cop que vaig passar pels Espais naturals del riu (Cal Tet- Ca l'Arana, al Delta del Llobregat) comprovant les fotografies que havia fet un bon amic, un senyor al costat que s'ho mirava ens va comentar: " Amb una càmera com aquesta podria haver aconseguit fotografiar un faisà a dalt d’un arbust, menjant baies vermelles, que es deixava apropar molt...però amb la càmera que tinc no hauria sortit res més que un punt al mig de la foto”.
Jo m’el vaig mirar escèptic, pensant... un faisà a dalt d’una branca d’un arbust...menjant fruits vermells? Ni que fos una merla! El pobre home es devia haver equivocat per alguna altre espècie... No s’em podia passar pel cap que un ocellot tant feixuc pogués comportar-se d’aquesta manera!
Vaig oblidar el tema completament, mig en burla imaginant-me l’escena...quan venint pel camí exterior de la reserva... ALLÀ ESTAVA!!! Un mascle adult de faisà (Phaisanus colchicus) posant-se les botes amb les baies d’un petit arç blanc (Crataegus monogyna) fent equilibris per intentar no caure! L’escena era realment còmica, i l’animal prou confiat (tal i com deia aquell bon home) com per treure’n bones fotos. Aquí en teniu el resultat.



2 comentaris:

  1. Sergi!! No sabia q tenies blog!! q xules les fotos dels faisà!! *_*

    Jo tb tinc blog! A una assignatura del màster ens fan tenir un blog i ens el controlen fins al mes de maig XDD
    És aquest: http://www.pilarvg.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Hola Sergi!! That´s incredible!! jajaja...
    Jo hagués pensat el mateix que tu,un faisà a sobre d'una branca?? Molt bones i oportunes le fotos.De vegades per no dir sempre la Natura ens sorpren,i de quina manera jajajaja...
    Vaja vaja quines escapades que et fots company!!
    Gallocanta,Santoña... ja em diràs que tal per aquests territoris.Felicitats pel blog(per cert no en tenia ni idea)ja ens veurem pels EENN.Salut!!!

    ResponElimina